Werken bij Necker

Werken bij Necker

Met een hecht team werken aan een gezonde democratie

Dat onze democratie veel aankan, daarvan zijn we bij Necker overtuigd. Maar we weten ook: het vertrouwen in en de kwaliteit van het democratische proces moet je steeds opnieuw waarmaken. Dat is onze missie. We halen graag alles uit de kast voor een goed functionerende overheid die in verbinding staat met de samenleving. Dit houdt ons tot op het bot gemotiveerd. En dat merk je! Alle onderwerpen die binnen het taakgebied van de (lokale) overheid vallen, kom je bij ons tegen. Jouw professionaliteit is onze kwaliteit.

Werken bij Necker
Werken bij Necker
Werken bij Necker
Werken bij Necker
Werken bij Necker
Werken bij Necker

Meer weten over hoe wij werken?

Bij Necker werken we vanuit drie kernwaarden: samen scoren, authentieke professional en impact op het openbaar bestuur. Wat ons hierbij kenmerkt is het lef om groot te denken en zelf initiatief te nemen. Hoe dat in de praktijk invulling krijgt hebben we gevat in een werkwijzer; voor iedereen die bij ons werkt, of benieuwd is hoe het is om bij ons te werken.

Samen in de bus

Bij wat we in en voor de markt willen realiseren, dáár organiseren we de randvoorwaarden bij. Iets vergelijkbaars geldt voor onze structuur. Bij ons vind je geen organisatieschema dat in beton gegoten is. Wie bij ons werkt, geeft zelf mede invulling aan hoe zijn rol eruitziet. Door die organische manier van werken gaan persoonlijke ontwikkeling en de ontwikkeling van het bedrijf hand in hand.

Dat lukt alleen als we de beste mensen aannemen. Mensen die om kunnen gaan met complexiteit. Die genieten van de wendbaarheid in onze organisatie. In onze werving en selectie is daarom het bus-principe van Jim Collins een leidraad. Hij stelt dat bedrijven die het heel goed doen, bij het aannemen van nieuwe mensen vooral kijken of iemand ‘in de bus past’. In plaats van een functieprofiel te maken waar iemand precies in moet passen, zoeken we mensen die bij óns passen. En die precieze plek in de bus, die vinden we dan samen wel. De mensen in de bus beïnvloeden zo samen de koers van de bus, zodat de doelen op langere termijn ook het eigendom zijn van de groep.

Sollicitatieproces

1 Werken bij Necker

Na je sollicitatie hoor je binnen 5 werkdagen van ons.

2 Werken bij Necker

Belletje: we leren je graag beter kennen en vertellen je meer over ons en de functie.

3 Werken bij Necker

Interviews (2 rondes)
met je toekomstige collega’s

4 Werken bij Necker

Referentiecheck

5 Werken bij Necker

Arbeidsvoorwaardengesprek:
samen nemen we het contact met je door

6 Werken bij Necker

Getekend?
Welkom bij Necker & Citisens!

Onze Visie

Als de gespecialiseerde partner voor het lokaal bestuur concentreert onze dienstverlening zich op vijf thema’s: een integere overheid, heldere verantwoording, een fitte griffie, de allerbeste bestuurders en een betrokken samenleving. Stuk voor stuk zijn dit onmisbare bouwstenen voor een gezonde democratie. Met onderzoek, advies, training en interim-inzet geven we hier invulling aan. Onze professionals – startend én ervaren – bieden we een stimulerende omgeving om te groeien.

Kom in contact

Elsemiek Smits-Muis

Elsemiek Smits-Muis

Manager bedrijfsvoering

Onze klanten

Een vervolgstap in jouw loopbaan?

Kom een kop koffie drinken!