Stage

Stage bij Necker

Ieder jaar biedt Necker enkele stageplaatsen aan. Ben jij masterstudent, zoek je een afstudeeropdracht en overweeg je om na je studie bij een adviesbureau te werken? Dan is een stage bij Necker wellicht iets voor jou.

Gedurende 3 tot 6 maanden werk je mee aan verschillende opdrachten. Je draait volledig mee in onze teams en bent dus ook van harte welkom bij de teamoverleggen, intervisiemomenten en natuurlijk borrels. Daarnaast bieden we je begeleiding bij het schrijven van je scriptie. Vanuit onze praktijkervaringen denken we graag met je mee over het inrichten van je onderzoek. Met ons netwerk in het openbaar bestuur kun je vaak meer waarde toevoegen aan de beantwoording van je onderzoeksvraag.

Stage

Stage voor Necker in Sociaal Domein

De cultuur van een (deel van de) organisatie is niet tastbaar maar wel voelbaar, en heeft veel invloed op hoe men met elkaar en met de omgeving (klanten en afdelingen) omgaat.

Meer weten? Neem contact op
Stage

Stage voor Necker over Griffie

Als verbindende schakel is aan de raadsadviseur de taak om de partijen te verbinden en besluitvorming goed en snel te laten verlopen.

Iets voor jou? Neem contact op

Koffie drinken en kennismaken? We nodigen je graag uit.

Onze collega Lennart Straver vertelt over zijn stage bij ons in 2022.

Het stagelopen bij Necker beviel mij erg goed. Ik mocht meteen ondersteunende werkzaamheden doen voor de risicoanalyses. Dat woord heb ik zo vaak gezien, dat ik het bijna kan dromen. Verder mocht ik meewerken aan MijnStem, een reconstructieonderzoek en een rekenkamerbrief. De afwisseling van het schrijven van een scriptie en het meewerken in verschillende projecten was erg fijn. Daarnaast kwam ik in een leuk team terecht, wat natuurlijk veel bijdraagt aan de ervaring van deze stage. Gelukkig is het goede met het aangename te combineren geweest, waardoor ik in augustus kon afstuderen. Het stagelopen beviel zo goed, dat ik vanaf september ook echt in dienst ben gekomen bij Necker!

Wat ik tof vind aan het YPP is dat er aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling en je de bagage krijgt om je weg te kunnen vinden in het openbaar bestuur.


Christan Schut – adviseur/onderzoeker bij Necker

Op de hoogte blijven van vacatures van Necker?

Meld je dan aan voor de vacature alert.